Гаранция за качество на всички видове инструментална екипировка

В инструменталения цех на „МОНИ МГ“ ООД се осъществява дизайнът и производството на стандартна инструментална екипировка от типа щанци, пресформи за леене на алуминий и ЦАМ, бластформи и шприцформи. Цехът изработва и нестандартно инструментално оборудване по заявка. За удобство на клиентите, инструментален цех предлага бързо и качествено гаранционно и извънгаранционно обслужване.

Високото качество на крайните изделия се постига като комбинация от съвременно автоматизирано производство и качествени материали.

Инструментален цех:

На територията на Инструментален цех се помещава богат машинен парк за изработка на инструментална екипировка, който включва нишкови и обемни електро-ерозийни машини марка AGIE, обработващи центри с ЦПУ , координат-шлайф машини марка HAUSER, координат-разстъргващи машини, плоски и центрови шлайфове, профилен шлайф , универсални фрези и стругове.

Производство:

Производството на щанци, пресформи за леене на алуминий и ЦАМ, бластформи, шприцформи и специфична инструментална екипировка във фирма МОНИ МГ ООД е синоним на качество и издръжливост, тъй като фирмата работи с висококачествена стомана Bohler (Austria) и нормализирани детайли на доказани в машиностроенето производители от ранга на Hasco (Germany), Pedrotti(Italy), DME (USA).

Разполагаме:

В подкрепа на професионалната работа на висококвалифицирания екип, Инструментален цех разполага с измервателна лаборатория, оборудвана с 3-координатна измервателна машина и микроскоп марка TESA, както и с всички познати универсални измервателни уреди. На базата на резултатите от проведените измервания, фирма МОНИ МГ ООД издава гаранция за качество на произведените инструменти, която осигурява спокойствието на нашите клиенти.