Фирма със световни стандарти на производство

„МОНИ МГ“ ООД е българска фирма със световни стандарти на производство в сферата на металообработване и повърхностни покрития. Фирмата разработва решения за машиностроене, електротехника, електроника и интериор, които са в хармония с околната среда и хората.

Устойчивото развитие и безопасността на продуктите и работния процес са приоритет в нашата работа. Стремим се към открит диалог с нашите клиенти, ценим идеите им и търсим индувидуални решения за всеки един от тях.

Затова и „МОНИ МГ“ ООД предлага висококачествено серийно производство на конкурентни цени и гъвкави условия.

Основана през 1992 год
Екип от над 200 човека, разположени в модерна производствена база, проектира и произвежда инструментална екипировка и щанцови детайли, леe ЦАМ и алуминий, и нанася галванични и прахови покрития. През 2012 година фирмата разшири своята дейност като стартира производство за шприцване на термопластични пластмаси.

В „МОНИ МГ“ ООД целият персонал, независимо от позицията, е концентриран върху удовлетворяването на нуждите на клиентите.

Нашата мисия е да приемаме и своевременно да отговаряме на запитванията на клиентите, да проектираме и произвеждаме инструменти и щанцови детайли, да леем ЦАМ и алуминий, да шприцваме пластмаса, да галванизираме, да боядисваме прахово и да следим за високото качество на всички наши продукти и услуги.

Сертификати за качество